Objavljeno: 16.05.2015 u 13:16 | Regija | Komentara:

KRATKO I JASNO: Šta je Tijanin otac poručio Atini?

Cijelu Srbiju zgrozile su izjave Atine Ferari o pokojnoj Tijani Jurić, zbog koje je dotična i izbačena iz rijalitija “Parovi“. Otac pokojne djevojčice Igor Jurić rekao je za portal SrbijaDanas.com da će sljedeće nedjelje izaći sa stavom porodice u vezi sa cijelim slučajem.

“Danas su u cijenjenoj emisiji “Parovi“ gromade od ljudi nazvali ubijeno dijete od 15 godina drolj*m. Nacionalna televizija. Oprosti im, Bože“, napisao je Tijanin otac na svom profilu na Fejsbuku.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Ukoliko Tijanin otac, što su mu jučer mnogi savjetovali, odluči da tuži Atinu za klevetu, plesačici prijeti kažnjavanje plaćanjem novčane nadoknade.

Podsjećamo, Tijanu Jurić ubio je mesar iz Surčina Dragan Đurić u noći između 25. i 26. jula prošle godine. Đurić je optužen za pokušaj silovanja i ubistvo, a trenutno se nalazi u subotičkom zatovru. On je priznao zločin, a prijeti mu zatvorska kazna od 40 godina.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: