Objavljeno: 02.06.2018 u 11:44 | Crna Hronika, Regija, Vijesti | Komentara:

KRIMI PRIČA IZ BEOGRADSKOG HOTELA Saznao da ga djevojka vara sa starijim muškarcem, pa skovao SUROVI PLAN

Ognjen P. (33) i njegovi prijatelji Uroš P. (33) i Miloš I. (22) uhapšeni su prošle nedjelje zbog otmice Kotoranina J. M. (57) ispred hotela ‘Hiljadu ruža’, saznaje ‘Blic’.

Hotel 1000 Ruza, Foto: booking.com

Hotel 1000 Ruza, Foto: booking.com

Zločin izazvan ljubomorom mladića dogodio se 22. februara, a policija je trojku privela sutradan.

Prema nezvaničnim informacijama, strast je, po svemu sudeći, pomutila razum Ognjenu P., koji je sa djevojkom I. Đ. (28) izvesno vrijeme bio u ljubavnoj vezi. Kada je saznao da ga je djevojka varala sa vremešnim gospodinom J. M. (57), mladiću je pao mrak na oči.

On je ubrzo organizovao dvojicu svojih prijatelja i saopštio im svoje osvetničke namjere. Djevojku je, pod prijetnjom batinama, natjerao da se javi Kotoraninu J. M. i zakaže sa njim sastanak na njihovom starom mjestu – u hotelu „Hiljadu ruža“ pod Avalom.

Nesrećni muškarac nije sumnjao šta mu se sprema kada se svojim automobilom zaustavio ispred hotela, među Beograđanima i posjetiocima prestonice inače dobro poznatog kao utočište onih koji kriju svoje ljubavne veze.

J. M. je prišao djevojci i pozdravio se sa njom, nakon čega se pred njim stvorio Ognjen P. sa prijateljima. Oni su najprije pretukli J. M., a zatim ga spakovali u gepek Ognjenovog automobila.

Iz podnožja Avale odvezli su se na sljedeću lokaciju – u naselje Braća Jerković. Tamo su mladići nastavili da tuku i maltretiraju starijeg čovjeka.

U za sada nepoznatom spletu okolnosti, J. M. je uspjeo da se otrgne od otmičara, nakon čega se unezvjereno sjurio niz ulicu dozivajući pomoć.

Napokon, u naselju je sreo nepoznatog čovjeka koji je pozvao policiju i prijavio krivično djelo. Trojica otmičara sutradan su identifikovana i privedena nakon čega im je određeno zadržavanje uz krivičnu prijavu za otmicu.

Ognjen P., Uroš P. i Miloš I. saslušani su i u Drugom osnovnom tužilaštvu, koje je otvorilo istragu i predložilo jednomjesečni pritvor.

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: