Objavljeno: 08.07.2020 u 6:57 | Zanimljivosti | Komentara:

DEČAK (7) JE NACRTAO CRTEŽ I ZAPLAKA0: Njegova majka je odmah dobila DOŽIVOTNU ROBIJU!

Kada je sudija tražio da mališa opiše šta se desilo, on je rekao: “Ovo je moja mama i ovako je ubila moju sestru.”

djecak-placa

Amanda Levis (35) dobila je 2017. na D0ŽIV0TNU R0BIJU zbog ubistva kćerke, a ključni svjdok bio je njen sedmogodišnji sin A.J. Dečak je rekao da je majka utopila njegovu sestru, a kako se to desilo čak je i nacrtao.

Zapravo, Amanda je tvrdila da je njena ćerka upala u bazen a svi su vjerovali u tu priču dok se nisu pojavili crteži dječaka.

Dečak je kasnije sučen sa svojom majkom i tada je počeo da plače. Na sujenju je sve*očila i Amandina majka koja je tvrdila da je njena kćerka izgubila živce sa djevojčicom, koja je bollvala od hiperaktivnosti i deficita pažnje.

Iako je osuđena za ubistvo, njegova majka je tvrdila da je neko nagovorio dečaka da da ovakav iskaz dok je advokat ubeđen da je njegova klijentkinja nevina.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: