Objavljeno: 03.07.2020 u 7:05 | Video | Komentara:

Dvije djevojke u bikinijima veslale su na surferskim daskama. Čekajte da vidite šta ih je to vrebalo iz morskih dubina! (VIDEO)

Ovaj nevjerovatni snimak prikazuje trenutak kada dvije djevojke u bikinijima veslaju na surferskim daskama dok oko njih cijelo vrijeme pliva veliki morski pas!

Video je snimljen na jednoj plaži u Južnoj Kaliforniji u Sjedinjenim Američkim Državama, a u njemu možemo vidjeti hrabri dvojac Kelly i Jessicu kako mirno veslaju dok oko njih pliva smrtonosni grabežljivac.

Mark Romanov i Forrest Galante koristili su dron za snimanje ovog nevjerovatnog trenutka, kao dio dokumentarnog filma koji istražuje odnos između morskih pasa i ljudi.

Pogledajte video:

Izvor: ludodobola

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: