Objavljeno: 05.05.2018 u 12:30 | Regija, Vijesti | Komentara:

PRELjUBA POŠLA PO ZLU, SPASAVALA GA SUPRUGA: Muškarac iz okoline Majdanpeka zbog vibratora završio u bolnici

Hirurzi Opšte bolnice u Boru izveli su jučer nesvakidašnji zahvat jer su jednom muškarcu iz okoline Majdanpeka, starom 60 godina, iz debelog crijeva, hirurškim putem, izvukli vibrator, dužine 30 centimetara

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Naime, muškarac je, čije je ime poznato redakciji portala Novosti.rs, tokom odnosa sa ljubavnicom imao predigru sa vibratorom. Međutim, taj aparat mu je, iz nepoznatih razloga, završio u debelom crijevu.

Previjajući se od bolova, on je nekako došao do kuće, gdje ga je supruga stavila u auto i odvezla u Opštu bolnicu u Boru.

- Pokušali smo da vibrator iz debelog crijeva izvučemo endoskopski, ali u tome nismo uspjeli – kažu u Opštoj bolnici u Boru. – Pacijent se previjao od bolova, pa smo morali da obavimo hirurški zahvat i da mu na taj način izvučemo strano tijelo iz debelog crijeva.

Poslije operacije, pacijent je stabilno i oporavlja se. Vibrator, koji mu je bio zaglavljen u debelom crijevu, izvučen je i, pošto muškarac bude otpušten na kućno liječenje, biće mu vraćen.

Izvor: novosti.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: