Objavljeno: 04.07.2020 u 18:07 | Video | Komentara:

Naišao je na zmiju otrovnicu koja je skupljena umirala na zemlji… Ono što je zatim uradio gledaćete u jednom dahu! (VIDEO)

Smrtonosna otrovnica spašena je od strane jednog hrabrog čovjeka, nakon što je bila zarobljena u staroj vodenoj komori više od mjesec dana.

Poznata po svojim surovim tropskim sezonama, pješčana pustinja Assa u Maroku ispunjena je stotinama podzemnih vodenih komora koje su dizajnirane da zadrže vodu tokom kišnih perioda, te da pomognu u jako sušnim vremenima.

No za jednu zmiju otrovnicu ova komora je bila prava smrtonosna klopka u kojoj je gmaz proveo više od mjesec dana, bez ikakvih izvora hrane ili vode!

S manje od sedmice dana života, zmiju je spasio Max Jackson koji je proteklih nekoliko dana proveo u potrazi za divljim životinjama koje su se našle u nevolji.

Pogledajte ovaj nevjerovatni video:

Izvor: ludodobola

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: