Objavljeno: 17.05.2014 u 20:44 | BiH | Komentara:

Doboj: U automobilu pronađena mrtva cijela obitelj

Gradonačelnik Doboja Obren Petrović potvrdio je za Klix.ba kako su na području tog grada pronađena tijela više od 20 osoba. On je kazao da su tijela dovezena u mrtvačnicu i bolnicu u Doboju.

Poplave_Doboj

“Imamo donji dio grada gdje, strahujemo, ima najviše mrtvih. Nismo uspjeli te osobe izvaditi iz vode, još ima tijela u vodi… Taj dio grada nije očišćen i strahujemo da će tamo biti najviše stradalih. Tokom noći i sutrašnjeg dana ćemo ih izvlačiti. Isporučili smo do sada više od 20 sanduka za tijela stradalih i mi ćemo platiti sahranu za te osobe”, rekao je Petrović.

Na pitanje da li je tačna informacija da je u jednom automobilu pronađena mrtva cijela porodica, Petrović je kazao: “Ima takvih slučajeva. Strahujemo da ima još mrtvih u južnom dijelu grada i Pijeskovi. Imamo još auta, ljudi… To ćemo znati večeras ili sutra”.

Izvor: klix.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: