Objavljeno: 22.03.2017 u 11:36 | BiH, Crna Hronika | Komentara:

Novi slučaj vršnjačkog nasilja: Danas je moj unuk završio u Hitnoj, dječak nasilnik zlostavlja sve u školi!

Vršnjačko nasilje je vrlo česta tema u posljednje vrijeme, a nažalost, sve je više slučajeva gdje su učenici zlostavljani od strane drugih školaraca. Ovoga puta je riječ o događaju u Osnovnoj školi 6. mart u Hadžićima, a baka svog unuka kaže kako više ne zna šta da radi, te da je primorana da putem jednog foruma na Facebooku objelodani cijeli slučaj.

dijete-2

- “Ja zaista moram ovako… Moj unuk ide u Osnovnu školu 6. mart u Binježevu, treći je razred. Danas je došao ovako kući i pravac u Hitnu. Dječak iz razreda mu je ovo uradio.

Prošle godine mu je ostavio špic od olovke u ruci, a o modricama po tijelu da vam i ne govorim. Išli smo u školu i žalili se više puta, ali uzalud… Nije u pitanju samo naše dijete, taj mali zlostavlja svu djecu redom. Škola ništa ne poduzima, dok se ne desi još gore zlo. Ko štiti to dijete koje već u trećem razredu pravi ovakve stvari? Pa, ljudi pogledajte…“, napisala je baka školarca u jednoj Facebook grupi, dok su ostali članovi osudili ovakvo zlostavljanje.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: