Objavljeno: 25.05.2017 u 17:57 | BiH, Crna Hronika | Komentara:

Posljednje poruke nastradale Ajše Kurbašić iz Gradačca lede krv u žilama: Kao da je predosjetila da ide na “onaj svijet“!

Tragična saobraćajna nesreća, koja se dogodila sinoć kod Gradačca, a koja je odnijela živote Irmele Kurbašić i njene majke Ajše Kurbašić potresla je javnost.

djevojcica

Samo dan prije ove stravične nesreće, preminula Ajša Kurbašić objavila je posljednje poruke na društvenoj mreži Facebook, a tek nekoliko dana ranije i opraštajuću poruku.

Kao da je predosjetila da će taj 24. maj biti koban i da će je odvesti na drugi svijet…

- Jednom kada umrem…I nemojte govoriti one tužne riječi… Da biste voljeli da sam tu, bar još jednom da me vidite – objavila je Ajša Kurbašić na Facebooku.

Poruka koja ledi krv u žilama…

- Čovjek se voli dok je živ. Kad umre, ne treba mu ni ljubav, ni bilo koja riječ – napisala je Kurbašić.

Podsjećamo, u vozilu se nalazilo šest osoba, a krenuli su na proslavu Irmeline mature. Nesreća se dogodila na relaciji Ormanica – Gradačac u mjestu Vučkovci.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: