Objavljeno: 05.08.2013 u 9:30 | Video | Komentara:

Opaki bajkeri ispunili rođendansku želju teško bolesnom dječaku

bajkeri_5082013_screenIAKO bajkere mnogi doživljavaju kao “opaku” ekipu, prvenstveno zahvaljujući filmovima, mnogo se puta pokazalo da su apsolutni pozitivci kada je riječ o humanitarnim akcijama, a tako je bilo i ovog puta.

Naime, skupina bajkera iz Parme u saveznoj državi Idaho, odlučila je pomoći 11-godišnjem Gageu Driskellu koji boluje od raka mozga i ispuniti mu rođendansku želju.

Gage je lud za motorima, a svog je oca Jakea zamolio da ga provoza na motoru. Jake je bajkere zamolio da mu pomognu što se motora tiče, a oni su pak odlučili malo “začiniti” Gageovu rođendansku želju.

Na njegovoj se rođendanskoj zabavi pojavilo čak 75 bajkera koji su donijeli i darove, a ispunili su mu i želju tako što su ga provozali gradom.

Gage se trenutno nalazi u bolnici u Denveru i čeka operaciju, a svojim su donacijama pomogli i bajkeri.

Izvor: www.index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: