Objavljeno: 11.05.2018 u 13:07 | Video, Zabava | Komentara:

Pljunuo u lice sponzoruši: Muvao je, ona ga odbijala. Kad je čula da je osvojio 5 miliona htjela je da mu da sve, ali dobila je nešto gore od šamara

Ovo se zove sponzoruša na kvadrat! Na kraju je dobila adekvatan ‘poklon’ koji je, vjerujte nam, gori od šamara

sponzorusa (1)

Ah te sponzoruše. Još jedna u nizu skivenih kamera u kojoj su baš one u glavnoj ulozi dolazi nam sa Jutjub kanala “TopNotch Idiots”.

Sve počinje tako što momak, kojem je španski materinji jezik, a koji ima problema sa engleskim, prilazi djevojci koja sjedi u kafiću.

Poslije upoznavanja i kraćeg razgovora tokom kojeg je on na nespretnom engleskom obasipa komplimentima, momak joj traži broj telefona.

Djevojka ga je ‘ladno odbila.

Međutim, u tom trenutku momku zvoni telefon. Glas sa druge strane žice kaže da se javlja iz lutrije. Pošto momak slabo zna engleski on svoj telefon daje djevojci.

sponzorusa (2)

Kada je čula da je njen udvarač dobio 5 miliona dolara na lutriji, kreće pravi zaplet.

Od djevojke koja ga je odbila “na keca” postaje nešto sasvim drugo. Spremna je da mu “pomogne” na svaki način, a ispostavlja se i da ona zna španski.

Nakon toga, dok stoje na ulici, dolazi njegov drugar u bijesnim kolima.

Poklon koji je dobila iz gepeka tog automobila za sponzorušu je bilo gore od šamara.

Patosirana je sa zemljom. Pogledajte u videu šta je dobila.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: