Objavljeno: 13.05.2018 u 11:52 | Video, Zabava | Komentara:

Urnebesna reakcija Engleza koji prvi put proba rakiju iz flaše (VIDEO)

Samouvjereno je uzeo plastičnu flašu u ruke i prinijeo je ustima, a već prvi ukus srpske rakije koju je osjetio na jeziku izazvao je niz grimasa, uzdaha i grčenja.

rakija-620x350

Jedan Englez doživio je vatreno krštenje, kada mu je prijatelj iz Srbije ponudio da proba naše nacionalno piće. Britanac, čini se, nije mogao ni da zamisli kakav ukus ima rakija, jer je poslije prvog gutljaja počeo da kašlje, da duva, da se previja i grči i drži rukama za stomak.

Sve to je gledao naš čovjek i smijao mu se, govoreći mu “ma, to je samo voda”. Britanac je brže boje dohvatio flašicu vode kako bi “ugasio” prvi gutljaj rakije, za koji će se vjerovatno ispostaviti i da je posljednji.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: