Objavljeno: 26.07.2015 u 9:20 | Svijet, Vijesti | Komentara:

Žena je saznala da je muž vara, a kada je čula sa kim – UDARILA ga je autom!

Marija Adis (34) je saznala da je muž Mark vara. Da stvar više nalikuje na ‘Esmeraldu’ nego na običnu aferu pomogla je činjenica da je ljubavnica Markova učenica koja ima samo 19 godina i zove se Lusi Gil.

udarila-ga-autom

Bijesna žena je automobilom naletjela na svog muža i vrištala “ona ima samo 18 godina”. Prolaznici su u čudu posmatrali ovaj izliv bijesa, a žena nije mogla da se smiri.

Prvo je urlala na svog muža u seocetu u blizini Pontiprida u Britaniji, onda ga je gurnula u žbunje, ušla u auto i vozilom naletjela na muža. Nevjernik je ležao na asfaltu i stezao nogu.

Cijeli slučaj je dospjeo na sud gdje je supruga ispričala da joj je pukao film kada je muž zahtjevao da mu vrati mobilni telefon na kojem su bile škakljive poruke.

Marija ima dvoje djece i njen advokat je rekao da je napravila pogrešnu procjenu i krenula kolima ka svom mužu.

Za ovaj trenutak nepažnje ili osvete Adisova je morala da plati oko 600 eura, a sudija je objasnio da je incident bio “glup”.

Inače, muž je varao Adisovu sa bivšom učenicom preko godinu dana.

Izvor: 24sata.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: