Objavljeno: 18.05.2019 u 17:28 | Vijesti | Komentara:

(VIDEO) ISPOVIJEST SUPERŽENE IZ ODŽAKA KOJA JE SAVLADALA RAZBOJNIKA

Anđelka Ilić, majka dvoje djece, uspjela je golim rukama da se odbrani od lopova koji je upao u njenu prodavnicu i uperio joj pištolj tražeći novac.

odzak0

Stajala sam pored kase kada je lopova s oružjem u ruci uletio u prodavnicu u kojoj sam radila. “Vadi pare!”, viknuo je ljutito i uperio mi pištolj u glavu. Bilo je ili on, ili ja. Stisla sam zube i nasrnula na njega, spremna da se borim.

Ovim riječima je Anđelka Ilić iz Odžaka opisala početak obrauna s lokalnim lopovom, koji je u srijedu uveče s pištoljem ušao u prodavnicu u kojoj ona radi.

Incident iz kojeg je hrabra majka dvoje djece izašla kao pobjednik dogodio se deset minuta prije nego što je trebalo da stavi katanac na bravu. O njenoj neizrecivoj smjelosti svjedoči i video-snimak koji je juče preplavio društvene mreže, a na kojem se vidi kako joj lopov upire pištolj u glavu pokušavajući da je prisili da mu preda novac. Međutim, ono što je Anđelka učinila lopov zasigurno nije očekivao – isprašila ga je i praznih ruku poslala kući! A on je taj koji je imao pištolj!

– Hrvali smo se neko vrijeme, a ja sam pokušavala da mu oduzmem pištolj. Nisam se predavala, ali me je najednom oborio na pločice i šutnuo, ali nastavila sam da se borim. Na kraju je shvatio koliko je sati i pobjegao. Ponijela sam se hrabro i ponosna sam na to. Ne bi se svako suprotstavio čovjeku. Vjerovatno me je hrabrošću podučio suprug, koji je policajac i koji se stalno susreće s takvim tipovima – kaže za Kurir Anđelka.

– Ne sumnjam ni na koga. Radila sam u prodavnici samo dva dana, kao zamjena – dodala je Anđelka, a potom spustila slušalicu i otišla da proslavi kćerkin rođendan.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: