Objavljeno: 25.07.2015 u 17:37 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

NEĆETE GA OSUĐIVATI: Oženio je četvorogodišnjakinju, a razlog će vas rasplakati

Ebi iz Njujorka ima samo četiri godine i hrabro se bori sa akutnom limfoblastnom leukemijom, oblikom ove zloćudne bolesti koji uglavnom napada djecu.

Met-Hikling (1)

Ona je trenutno pacijent u dječijoj bolnici “Melodies” i vrlo je pozitivna i optimistična, iako pati od tako teške bolesti. Dok je primala terapiju, Ebi se sprijateljila sa Metom Hiklingom, medicinskim bratom, koji joj je postao omiljeni član osoblja u toj bolnici. Njoj se on toliko dopao da je riješila da se uda za njega, što je rekla i svojoj mami, a ona je to potom prenijela Metu koji se oduševio.

Met-Hikling (2)

Uz pomoć Ebine mame i drugih zaposlenih u bolnici, Met je napravio malu ceremoniju za njih dvoje, sa sve tortom, razmjenom prstena i malom vjenčanicom napravljenom baš za Ebi.

Djevojčica je bila oduševljena i pristala je da se “uda” za svog omiljenog medicinskog brata.

Met-Hikling (3)

- Želio sam da mojoj pacijentkinji uljepšam bar jedan dan kog će uvijek moći da se sjeća sa osmjehom. Znam da ja hoću – rekao je Met

Izvor: nadlanu.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: