Objavljeno: 26.07.2015 u 19:12 | Featured, Vijesti | Komentara:

Dadilja zlostavljala bebu od 7 mjeseci. Pogledajte šta je pas uradio

Benjam i Jordan Hope iz Amerike zaposlili su bebisiterku Alexis (22 god.). Ona je trebalo da se brine o bebi staroj 7 mjeseci. Mladi par nije uradio ništa neuobičajeno i pogrešno. Alexis je imala odličnu biografiju i djelovala je odgovarajuća za tu poziciju.

Poslije određenog vremena Benjamin i Hope su primjetili da je pas isuviše zaštitnički nastrojen prema bebi. Pas je počeo da ispoljava agresivno ponašanje prema dadilji. Pas je inače izuzetno miran.

Hope je riješila da sazna o čemu se tu radi. Ona je sakrila svoj iPhone ispod kauča i slušala je jedne večeri, šta se dešava u njihovoj dnevnoj sobi. Benjamin i Hope nikada neće zaboraviti šta su čuli te noći: udarce, vrištanje i neprestano plakanje.

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: