Objavljeno: 14.07.2014 u 11:23 | Svijet, Vijesti | Komentara:

TO NIJE TA TRAVA: Pogledajte šta su ruski komunalci posadili na javnoj površini!

Ruska komunalna služba napravila je nevjerovatnu grešku u gradu Krasnojarsku. Dok trava nije porasla dovoljno da se shvati o čemu se radi sve je djelovalo normalno a onda…

posadili-travu

..onda se ispostavilo da je “trava” koju su posadili zapravo marihuana!

Djeluje nevjerovatno, ali je istinito. Na fotografijama koje koje je prenijeo portal English Russia, možete vidjeti “travu” odnosno marihuanu koja je posađena na javnoj površini ispred jedne zgrade.

Ubrzo, umjesto obične zelene trave koja se inače sije po javnim površinama i niskog je rasta počeo je da raste žbun prepoznatljivih listova.

Nije poznato da li je ovaj “travnjak” pokošen, međutim, veća je misterija kako su pripadnici ruske komunalne službe došli do sjemena za zasad…

Izvor: pressonline.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: