Objavljeno: 14.07.2014 u 22:31 | Svijet, Vijesti | Komentara:

PAKAO IZ NEBA: Tuča veličine teniskih loptica izudarala ljude na plaži (VIDEO)

Tuča je napravila višemilijunsku štetu na poljoprivrednim kulturama i automobilima, a za vrijeme nevremena cestovni promet bio je u kolapsu.

Vrlo jako nevrijeme s tučom veličine teniske loptice zahvatilo je u subotu grad Novosibirsk, glavni grad istoimene okrugu u Rusiji, piše Crometeo.

Nakon što su u poslijepodnevnom satima temperature zraka dosegnule vrlo visokih 38 Celzijevih stupnjeva, dolazak hladne fronte bio je popraćen olujnim nevremenom s olujnim udarima vjetra i tučom.

Tuča je napravila višemilijunsku štetu na poljoprivrednim kulturama i automobilima, a za vrijeme nevremena cestovni promet bio je u kolapsu.

Liječničku pomoć zatražilo je 17 osoba zbog ozljeda koje su zadobili tijekom nevremena. Najgore su prošli oni koji su se zatekli na plaži, a koji nisu imali gdje potražiti zaklon već su se stisnuli ispod ručnika.
Više pogledajte u snimkama koje izgledaju dramatično.

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: