Objavljeno: 07.03.2016 u 21:44 | Vijesti | Komentara:

STRAŠNO: Pogledajte šta se dešava dječaku koji nas je oduševio u Pinkovim zvezdicama!

Na Fejsbuk stranici Pinkove zvezdice Pavla Vasiljevića (8) objavljen je tekst „Šest se*s-poza koje garantuju orga*am“! Mnoga djeca, ali i odrasli koji prate Pavlov rad zaprepastili su se kad su vidjeli da im na društvenim mrežama mladi pjevač, uz eksplicitnu fotografiju, daje lekcije o sek*u.

pavle-zg

Tim povodom pozvali smo Pavlovu majku Maju Vasiljević, koja nam je objasnila da je internet stranica njenog sina hakovana.

- To je strana koju je dječak iz Pirota otvorio kad su počele „Pinkove zvezdice“. Sve je bilo u najboljem redu do trenutka kad je ta stranica hakovana. Niko od nas nema uvid u tu stranicu, pa je ona često zloupotrebljavana. Vjerujte mi da ne znam na koji način da zaštitim dijete jer je ovo prevršilo svaku mjeru. Preuzeli su i video sa Instagrama u kojem Pavle potvrđuje da je to njegova stranica. Mogu samo da kažem da sve što tamo piše nema veze sa istinom – poručila je Maja.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: