Objavljeno: 08.03.2016 u 19:44 | Svijet, Vijesti | Komentara:

NARUČILA JE STO PREKO INTERNETA, a kad je stigla kutija, počela je da se POMJERA. Evo šta je bilo u njoj

Dostavljač je donijeo kutiju na kojoj su se vidjele rupe, ali smo tada večerali pa sam kutiju unijela u kuću. Otvorili smo je i poslije nekoliko sekundi smo shvatili da nešto nije u redu – izjavila je Ket Kahraman.

amazon-kutija

Ket Kahraman iz Velike Britanije je preko Amazona naručila sto, a kada joj je kutija sa porudžbinom stigla na kućnu adresu, nastao je šok, jer se u njoj nešto micalo. U kutiji su se nalazila četiri živa miša!

Pored četiri živa miša, u kutiji su se nalazila još tri mrtva glodara.

Dostavljač je donijeo kutiju na kojoj su se vidjele rupe, ali smo tada večerali, pa sam kutiju unijela u kuću. Otvorili smo je i poslije nekoliko sekundi smo shvatili da nešto nije u redu, a odmah nakon toga pojavio se prvi miš. Bila sam šokirana. Uspjela sam da jednog miša zgrabim i stavim u plastičnu kutiju, a potom sam vidjela još nekoliko živih i mrtvih – ispričala je Ket.

Ket, koja živi sa tri prijatelja, odlučila je da ove životinje zadrži kao ljubimce.

Moji cimeri su iz Švedske, Francuske i Italije, a ja sam i Austrije, pa smo na kutiji napisali “ja sam siroče” na različitim jezicima, jer su miševi ipak izgubili majku – dodala je Ket.

Amazon se izvinio i ponudio Ket da joj potpuno refundira novac koji je platila za sto, a takođe je dobila i poklon karticu u iznosu od 77 eura.

Pogledajte video:

National News: Shocked Kat Kahraman got an extra little surprise in her Amazon delivery when four MICE leapt out. The 39 year-old also found three dead ones inside the flat pack table in a nest made in the polystyrene packaging.

Posted by Lancashire Evening Post on Tuesday, March 8, 2016

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: