Objavljeno: 08.05.2016 u 11:28 | Crna Hronika, Regija, Vijesti | Komentara:

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Jelenin ubica nađen obješen?

Policija istražuje da li je pjevačici presudio bivši robijaš iz Borče koji je samo dan nakon najave hapšenja izvršio samoubistvo vješanjem.

Foto: Kuris.rs

Foto: Kuris.rs

Kriminalac iz Borče, čiji identitet policija nije saopštila, pronađen je obješen u svojoj kući, a inspektori provjeravaju da li je on eventualno povezan sa svirepim ubistvom pjevačice Jelene Krsmanović, saznaje Kurir.

Indikativno je da je njegovo tijelo pronađeno nakon što je iz državnog vrha najavljeno da će ubica biti uskoro uhapšen.

Prema saznanjima našeg lista, čovjek koji je pronađen mrtav u Borči imao je podebeo kriminalni dosije, a svojevremeno je bio i u zatvoru. Takođe, prema saznanjima Kurira, mještani su potvrdili da u vrijeme ubistva zvijezde „Granda“ on nije izlazio iz kuće i da im je to odmah bilo sumnjivo.

Poznat policiji

- Pronašle su ga komšije, ali ono što je indikativno jeste da je izvršio samoubistvo baš kad su iz vrha države najavili da će ovaj slučaj biti riješen ubrzo. U pitanju je kriminalac, odranije dobro poznat policiji. Istražujemo da li je on eventualno imao neke veze sa ubistvom ove pjevačice – priča sagovornik Kurira blizak istrazi.

Policija traga i za bivšim robijašem koji je prije petnaestak godina ubio staricu u Borči na sličan način na koji je stradala Jelena Krsmanović Marjanović.

- U pitanju je bivši osuđenik iz Borče koji je jednu baku usmrtio motkom u njenoj jednospratnoj kući blizu mjesta na kojem je i Jelena pronađena. On je uhapšen i osuđen, a poslije odležane kazne pre tri godine je pušten iz zatvora. Zasad jedino njega možemo eventualno da dovedemo u vezu samo po načinu izvršenja zločina, ali on nije osumnjičen – kaže sagovornik Kurira, koji nije želio da otkrije identitet bivšeg robijaša.

Tok istrage

Pjevačica Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je u subotu 2. aprila, nakon što je otišla na trčanje nasipom, gdje je pronađeno njeno tijelo dan kasnije.

Policija je do sada saslušala stotinak stanovnika Borče koji bi mogli da imaju nekakva saznanja o svirepom ubistvu pjevačice.

Pošto je pronađena mrtva u kanalu u divljem naselju Crvenka kraj Borče, policija je na informativni razgovor odvela sve članove njene porodice. Na poligrafu su ispitivani njeg suprug Zoran, kao i svekar Vladimir, djever Miloš i svekrva Zorica.

Pjevačica je ubijena najverovatnije motkom ili čekićem sa više od 20 udaraca u glavu. Na njenom tijelu drugih povreda, prema rezultatima obdukcije, nije bilo. Inspektori su potvrdili da DNK pronađen na trenerci pripada muškarcu na čijem se utvrđivanju identiteta radi.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: