Objavljeno: 08.05.2016 u 19:11 | Svijet, Vijesti | Komentara:

RUSKI NLO ILI VANZEMALJCI: Nepoznata letjelica izašla iz mora, Britanska avijacija u panici, pokušala da ih zaustavi

U novom nevjerovatnom izvještaju ruskog ministarstva odbrane navodi se da je eskadrila borbenih aviona Eurofighter Typhoon izazvala paniku u sjevernoj Engleskoj prije neki dan pošto je naletjela na ‘misteriozni objekat’ koji je izletio iz mora i zapucala na njega.

nlo-engleska

Prema izvještaju, nekoliko satelita i radara, uključujući ruski, britanski i američki, detektovalo je ovaj „misterozni objekat“ prilikom izlaska iz mora na obali sjeverne Engleske zbog čega je eskadrila Eurofighter Typhoon aviona poslata da interveniše.

Lokalni stanovnici iz Lidsa, Jorka, Herogejta i Donkastera koji su vidjeli ovaj događaj su odmah počeli da paniče, vjerujući da počinje Treći svjetski rat, pošto su čuli glasne eksplozije na nebu i vidjeli ratne avione kako oblijeću.

Samo 15 minuta nakon tog događaja, britanska vlada je izdala DA upozorenje (Defence Advisory – Odbrambeno upozorenje) da nijedna medijska organizacija ne smije da izvještava o onome što se upravo dogodilo, a zatim je 7 sati kasnije objavila podatak da je francuski putnički avion izazvao problem sa radio komunikacijom i da je zato došlo do incidenta.

Međutim, stručnjaci ruskog ministarstva odbrane navode da svi francuski putnički avioni posjeduju više komunikacionih sistema, kao i većina modernih putničkih aviona, koji nastavljaju da rade čak i u vanrednim situacijama u bilo kojim okolnostima s izuzetkom katastrofe što ovdje nije bio slučaj.

Najintrigantnije u svemu jeste što se u izvještaju pominje takozvani „misteriozni objekat“ i što je moguće da on ima veze sa takozvanom „Anomalijom Baltičkog mora“.

Izvor: webtribune.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: