Objavljeno: 06.05.2016 u 21:37 | Aktualno, Regija, Vijesti | Komentara:

JELENIN DUH SE UKAZAO NA NASIPU U BORČI?! Mještani tvrde da su u sumrak vidjeli NEVJEROVATAN PRIZOR

Iako još mnogi stanovnici Borče izbjegavaju odlazak i rekreaciju na nasipu zbog straha koji je zavladao nakon ubistva Jelene Krsmanović Marjanović, ima i onih koji su smjeliji.

jelena-krsmanovic_1

Supružnici Kostić iz naselja Crvenka u Borči tvrde da su juče u sumrak, oko 19 sati, vidjeli djevojku koja je nevjerovatno ličila na ubijenu pjevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović.

Djevojku su vidjeli na razdaljini od stotinak metara. Lebdjela je nekoliko desetina centimetara iznad zemlje u beloj dugačkoj haljini.

- To je bio Jelenin duh. Sigurno nas sve opominje da ubica još nije pronađen – kaže 54-godišnji D. Kostić i dodaje:

- Bila je toliko realna. Protrljao sam oči i upitao suprugu vidi li isto što i ja ili mi se pričinjava. Kad mi je potvrdila da i ona vidi lijepu djevojku kako lebdi, došlo mi je da vrisnem od muke. Krenuli smo ka njoj, ali je ubrzo nestala preko kanala. Bilo je još šetaša i rekreativaca koji su je vidjeli. Danas ćemo otići u crkvu da joj zapalimo svijeću i postavimo cvijeće na mjesto gdje ju je zlikovac ubio.

Izvor:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: