Objavljeno: 27.05.2015 u 18:39 | Crna Hronika, Regija | Komentara:

TRAGIČNA LJUBAVNA PRIČA U SRBIJI: Bili su zajedno od osnovne škole, a onda je on…

Nakon što je navodno našao poruke drugog mladića u telefonu svoje djevojke S. M. (20), Nikola Stanojević (20) iz sela Lugavčina kod Smedereva objesio se lancima o orah. Prema navodima medija, Nikola je navodno popio mnogo lijekova za smirenje i onda izvršio jezivo samoubistvo.

tragicna-ljubavna-prica-srbija

Komšije su našle tijelo nesrećnog mladića u petak oko 17.00 časova na drvetu u blizini porodične kuće Stanojevića.

– Našli su ga obješenog lancima visoko na drvetu, jedva su ga skinuli. Jedna ruka mu je bila toliko blizu vrata da naslućujemo da je možda u jednom trenu htio da se oslobodi, ali je bilo kasno – izjavio je komšija koji je htio da ostane anoniman.

Stanojević je prema navodima porodice završio srednju trgovačku školu i bio je bez posla. Sa S. M. je bio u vezi od osnovne škole, i nekoliko puta su raskidali i mirili se.

– Ovo nije prvi put da je pokušao sebi da oduzme život. Nedavno je popio veliku količinu lijekova, ali mu je djevojka spasla život. U četvrtak je raskinuo s njom, jer je navodno našao poruke drugog mladića u njenom telefonu. Popio je lijekove za smirenje, a kako je uspio da se u tom stanju popne na vrh oraha, nikome nije jasno – izjavio je mladić čiji je brat sa Stanojevićem išao u školu.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: