Objavljeno: 17.12.2014 u 10:28 | Regija | Komentara:

PODGORICA: Roditelji sa bebom krali u apoteci!

Da li je moguće da neko ko drži bebu u naručju sebi dozvoli ovako nešto?

Mi se samo pitamo u kom vijeku oni žive i zar ne znaju da svaki objekat ima video nadzor? Kako li će im biti kada cijela Crna Gora, njihovi prijatelji i familija budu odgledali video na kojem se jasno vidi kako kradu iz apoteke?

Na video klipu koji je objavilo Udruženje apotekara Crne Gore, jasno ćete vidjeti prvo kako čovjek, identifikovan kao Demir Ljuca, koji drži bebu u naručju, zagovara apotekarku da po policama traži neki lijek, dok on ne baš vješto uzima drugi i stavlja ga u džep. Mislili smo da je samo on akter, ali nas je zaprepastila njegova supruga i majka bebe, identifikovana kao Tanja Saraga, koja je bez pardona ukrala 3 artikla.

Izvor: kolektiv.me

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: