Objavljeno: 20.05.2014 u 9:36 | Regija | Komentara:

Đoković: ‘Srce mi se cepa… Živeli svi narodi bivše Jugoslavije, neka je Bog uz vas’

nole_twitter

Poznati srbijanski teniser Novak Đoković ne prestaje da pruža podršku svima koje je poplava ugrozila.

Najprije je to učinio apelujući na najveće svjetske medije da obrate pažnju na katastrofu, ‘natjeravši’ tako i BBC da ga pozove – a imao je šta da im kaže, piše Sport.blic.rs. Potom je cjelokupan iznos nagrade sa rimskog Mastersa, pola miliona eura, uputio za pomoć poplavljenjim područjima, da bi se potom i putem društvenih mreža pobrinuo da njegove riječi dopru do svih kojima u ovim teškim trenucima znače.

“Srce mi se cepa kada vidim koliko ljudi je evakuisano i ugroženo u Bosni! Preko 950.000! Idržite, braćo… Pomoć će stizati iz sveta”, napisao je Đoković na Twitteru, dodavši odmah potom i sledeće:

“Takođe, vidim da je i istok Hrvatske pogođen poplavama. Iskreno se nadam da vas neće pogoditi u onoj meri koliko Srbiju i Bosnu. Čuvajte se”, dodao je Đoković, pa zaključio sljedećim riječima:

“Živeli svi narodi bivše Jugoslavije. Neka je Bog uz vas..”

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: