Objavljeno: 16.07.2014 u 12:16 | Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

Približava nam se asteroid na kojem se nalazi najopasniji objekat po Zemlju

Asteroid „101955″, na kojem se nalazi tajanstvena „crna piramida“, najopasniji je objekat po budućnost Zemlje, pošto postoji velika šansa da udari u našu planetu, navode astrolozi. Kanadski satelit NEOSSAT fotografisao je tajanstveni objekat na ovom asteroidu.

cudni-asteroid (1)

Na snimku se mogu viditi četiri strane objekta i ravan vrh. Drugim riječima – piramida. Na jednoj od strana piramide vidi se svijetla pravougaona površina, za koju „ufolozi“ (nepriznata naučna disciplina koja se bavi izučavanjem NLO) misle da je reflektor. Prema njihovom tumačenju, piramida nije ništa drugo do prevozno sredstvo vanzemaljaca.

cudni-asteroid (2)

U prilog ovoj teoriji ide to što se piramida i drugi djelovi asteroida razlikuju po boji.

Asteroid se kreće u pravcu Zemlje, a da li se na njemu zaista nalaze vanzemljaci i o kakvoj je piramidi riječ Zemljani će saznati tek 2182. godine, kada će se on sasvim približiti Zemlji. NASA smatra da je ovaj kosmički objekat jedan od najopasnijih za budućnost Zemlje.

Moramo priznati da ova priča baš ne pije vodu znajući kolikom brzinom se kreću asteroidi, ali ima i onih koji će povjerovati.

Pogledajte video koji prikazuje čudni objekat na asteroidu

Izvor: kolektiv.me

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: