Objavljeno: 05.04.2015 u 12:00 | Regija, Vijesti | Komentara:

LUDA SCENA U HRVATSKOJ: Žena muža vezala za banderu i otišla u radnju

Iz Hrvatske nam stiže neobična priča. Građani Varaždina fotografisali su starijeg muškarca vezanog za banderu, pokušali su da mu pomognu, ali ih je on odbio.

vezala-ga-za-banderu

Svjedoci tvrde da je ona otišla u trgovinu, a muž ju je zavezan za stup u Varaždinu čekao. Ponašao se kao da je najnormalnija stvar vezan čekati ženu da se vrati…

Prolaznici su se zaustavljali i pitali ga što se dogodilo i treba li mu kakva pomoć, no on je bez imalo nervoze, sasvim smireno odgovarao da je sve u redu i da samo čeka suprugu da se vrati.

Neobičan prizor odigrao se u petak oko devet sati ujutro u Ulici braće Radić, samo dvadesetak metara nasuprot bolnice u Varaždinu.

Izvor: 24sata.hr/

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: