Objavljeno: 04.04.2015 u 17:24 | Vijesti | Komentara:

Donna Ares odlučila podijeliti i najnovije vijesti o svojoj bolesti

Pjevačica Donna Ares posljednjih nekoliko mjeseci bori se sa opakom bolesti, a zahvaljujući svojoj hrabrosti i optimizmu javno govori o borbi protiv opake bolesti koja ju je zadesila. Odlučila je podijeliti i najnovije vijesti koje su dobre…

dona-ares-foto

Bosanskohercegovačka kantautorka oporavlja se od teških terapija i borbe sa karcinomom, a, kako je rekla, muzika joj mnogo pomaže i kada je najteže ona pjeva i kaže da pjesma “To mi nije trebalo” trenutno opisuje njeno stanje.

“Bez obzira na to šta god nam se desi u životu, treba izvući ono najbolje. Ova bolest je sama po sebi strašna, dosadna i teška, ali ja sam uspjela da izvučem nešto najbolje”, kaže pjevačica.

“Borim se kao pravi zmaj, svim silama da te operacije uopšte ne bude. U planu je operacija. Meni su nalazi bolji i bolji stalno i meni se metastaza sva povukla. Hvala mojim doktorima koji su super procijenili terapiju. A moj suprug Džavid mi je najveća podrška u cijeloj ovoj situaciji. On je sad malo prehlađen i sad ja njega obilazim i pravim čajeve. A on je u svakom od kritičnih momenata bio tu”, rekla je Donna.

Donna Ares sprema pjesme koje namjerava uskoro snimiti, a takođe priprema i koncert. Uskoro bi trebalo da izda i knjigu, a 16. 4. želi ponovo stati na scenu

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: