Objavljeno: 24.08.2013 u 9:41 | Svijet, Vijesti | Komentara:

Je li ovo najneugodnija i najbrutalnija prosidba ikad? (VIDEO)

najneugodnija-prosidba-ikadOna ga je slušala dok je pričao kako mu je ona sve na svijetu i kako cijeli svijet stane kad se ona nasmije. No, onda je nešto krenulo po zlu.

Nakon tri mjeseca odlučio je zaprositi svoju djevojku u šoping centru pred mnoštvom ljudi i sviračima. Nakon šetnje u prizmelju centra par se zaustavio pored svirača koji su svirali. Mladić je uzeo mikrofon i zamolio sve prisutne za malo pozornosti uz isprike što ih ometa u njihovoj kupovini. A onda je krenuo…

Ona ga je slušala  dok je pričao kako mu je ona sve na svijetu i kako cijeli svijet staje kad se ona nasmije. No, onda je nešto krenulo po zlu. Djevojka je odjednom otela ukulele iz ruku svirača i jakim zamahom udarila mladića tim insrtumentom po glavi. Okrenula se i bez riječi otišla.

Izvor: Vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: