Objavljeno: 17.10.2016 u 19:29 | Vijesti | Komentara:

Evo šta se nakon svega desilo sa brutalno prebijenom Marijom Ferizović!

BEOGRAD – Bila sam kod tužioca. Prisjećajući se svega, smogla sam nekako snage i ponovo preživjela golgotu iz Kaluđerice. Pristala sam da budem svjedok i pridružila sam se gonjenju mog nevjenčanog supruga Ahmeta Marinkovića, za sve zlo koje mi je uradio, rekla je za Kurir Marija Ferizović.

marija

Mariju je, kako smo ranije pisali, krajem prošlog mjeseca nevjenčani suprug Ahmet dva dana sa djecom držao zaključanu u iznajmljenom stanu i oba dana se nad njom zvjerski iživljavao.

Skinula zavoje

Poslije ovog stravičnog događaja, Kurir je pokrenuo akciju pomoći ovoj nesrećnoj ženi, kao i akciju protiv nasilja u Srbiji. Marija je operisana, pronašli smo joj posao u AMSS, a i zajedno smo proslavili prvi rođendan njenoj najmlađoj djevojčici.

Mariji su u četvrtak skinuti zavoji s nosa i ona danas potpuno drugačije izgleda. Nasmijana i lijepa, bez jezivih modrica na licu, kaže da se mnogo bolje osjeća.

- Ljekari su zadovoljni, te su mi skinuli zavoje s nosa. Mnogo lakše dišem. Ostalo je da za nekoliko dana odem da mi skinu i pločice sa vilice. Sve fino zarasta i mnogo se bolje osjećam – rekla nam je Marija, koju je jučer posjetila naša ekipa.

Ni ovog puta Kurir nije otišao praznih ruku, a u tome je pomogao „Maksi“, čijim su se slatkišima dječica najviše obradovala. „Maksi“ je u nekoliko paketa za Mariju i njenu djecu pripremio brašno i šećer, nekoliko flaša ulja, pirinač, punu kutiju sredstava za ličnu higijenu i gomilu slatkiša.

- „Maksi“ je uvijek bio tu kada je na djelu trebalo da se pokaže briga o porodici, a posebno briga o majkama i djeci. To je upravo povezalo naše dvije kompanije i zato smo odlučili da podržimo vašu akciju – rekao je za Kurir Nikola Papak, portparol „Maksija“.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: