Objavljeno: 18.10.2016 u 11:02 | Bizarno, Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

AMPUTIRALI MU PE*IS: Držao ga je četiri dana u plastičnoj boci (VIDEO)

Muškarac (50) je bocu koristio kao seksualnu igračku. No, pe*is mu je zapeo u boci, a on od srama nije htio liječnicima. Nakon četiri dana, razvila se nekroza i pe*is je doslovce odumro, prenosi 24sata.hr

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Nepoznati muškarac (50) iz Hondurasa podvrgnuo se operaciji pe*isa nakon što mu je muškost ostala zarobljena u plastičnoj boci. On je naime htio oživjeti seksualni život i kao seksualno pomagalo je koristio plastičnu bocu, piše Mirror.

Pe*is mu se zaglavio, a muškarac je zbog srama pomoć potražio tek četiri dana poslije. Pe*is mu je amputiran i više neće moći imati seksualne odnose.

Naime, budući da je čekao danima, umjesto da odmah potraži pomoć, muškarac je zaradio nekrozu na pe*isu, koja uzrokuje odumiranje stanica. Dok je došao do bolnice pe*is je već cijeli pocrnio i tkivo je odumiralo. Liječnici nisu imali izbora nego odstraniti pe*is u cijelosti.

- Čudan slučaj, događalo se i prije, ali je svejedno čudan. Pacijent nije imao djevojku ni ženu pa je htio olakšati svoju seksualnu frsutraciju. Zato je stavio pe*is u bocu, a to je uzrokovalo ‘smrt’ i nekrozu pe*isa. Kada nam je došao u bolnicu pe*is je već bio u potpunosti mrtav. Kada stavite pe*is u bocu to uzrokuje suženje krvnih žila u pe*isu i već nakon četiri sata možete ostati bez pe*isa. Nismo imali izbora nego da mu amputiramo cijeli pe*is – rekao je urolog Dennis Chirinos koji je operirao muškarca.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: