Objavljeno: 17.10.2016 u 15:34 | Vijesti | Komentara:

10 zvijezda koji su kao klinci bili preslatki, a sada su ‘užas’ (VIDEO)

Glumački uspjeh u mladoj dobi većini je dječjih zvijezda donio samo probleme – eksperimentiranje s drogama, neuredan život. Sve je to ostavilo traga i na izgledu…

zvijezde-kao-klinci

Odrastanje u šoubiznisu je najgora stvar koja se može dogoditi djetetu, zaključaj je nakon analize života brojnih dječjih zvijezda. Oni su do slave došli brzo, premladi da bi se s njom mogli nositi. Uskoro su zarađivali više nego njihovo vlastiti roditelji, koji su s time gubili autoritet i davali im preveliku slobodu.

Izloženost raznom nemoralnom ponašanju, ilegalnim supstancama i općenito nedostatku usmjerenja definitivno nisu pogodni za oblikovanje ličnosti koja je tek u svom nastajanju, a na tom putu su se mnogi od njih i pogubili.

Drugi velik problem je i odrastanje pod strogim holivudskim kriterijima ljepote, što donosi iskrivljenu sliku o sebi i očekivanja. Psiholozi objašnjavaju kako je ovisnost o plastičnim operacijama, ali i opasni poremećaji prehrane poput anoreksije i bulimije, logičan rezultat.

Krajnji ishod? Nekadašnja preslatka djeca koja su loše ostarjela jer je nešto pošlo po zlu.

Pogledajte video:

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: