Objavljeno: 28.12.2014 u 9:57 | Hrana i piće, Zdravlje | Komentara:

SASTOJCI SU ODVRATNI, ALI ovaj napitak doslovno preko noći prži kilograme!

Premda zvuče pomalo nespojivo, ovi sastojci spojeni u napitak otapaju kilograme.
O da, sastojci vam se možda neće svidjeti, ali to i dalje ne znači da nisu zdravi i korisni za skidanje kilograma. Štoviše, oni koji su ga probali jamče da ovaj čudesni napitak kilograme topi doslovno preko noći.

Foto: flickr

Foto: flickr

Potrebno vam je:

- žlica, po mogućnosti domaćeg jabučnog octa

- prstohvat ljute, mljevene paprike

- kora i sok jednog limuna

Naribajte limunovu koru i prelijte sa 240 ml vrele vode, a nakon deset minuta dodajte ostale sastojke te promješajte prije svakoga gutljaja i pijte prije i nakon svakoga obroka. Nije vam jasno u čemu je tajna? Mljevena paprika korisna je zbog probavljanja hrane, ali i stoga što ubrzava metabolizam. Stimulira sagorijevanje masti, a njen sastav ujedno ubrzava potrošnju kalorija. Ocat pomaže razgradnji masti, a limun usporava taloženje masti.

Izvor: dnevno.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: