Objavljeno: 12.10.2013 u 12:41 | Lifestyle | Komentara:

Odlučio je promijeniti navike i izgubio 114 kilograma

Foto: Facebook

Foto: Facebook

MIKE WAUDBY svojevremeno je težio 209 kilograma, a njegova ga je debljina toliko deprimirala da je često razmišljao o tome kako da samom sebi oduzme život.

Međutim, 31-godišnji Mike izgubio je 114 kilograma, danas je osobni trener i u sretnoj je vezi s prelijepom djevojkom Morgan.

Nekada se skrivao od svijeta i dana provodio ispijajući goleme količine alkohola: “Živio sam kod kuće, jeo žitarice za doručak, sendvič za ručak i što god bi mama skuhala za večeru. Moja debljina nije posljedica hrane već alkohola. Popio bih bocu viskija i šest limenki piva svaku večer”. Kad nije bilo viskija popio bih 18 piva, a to je oko 3000 kalorija svaki dan”, rekao je Waudby za MailOnline.

Do 29. godine, Waudby je nabio 209 kilograma, a jednog je dana odlučio počiniti samoubojstvo da prekine svoju patnju. No, pokušaj samoubojstva otvorio mu je oči i nakon toga je odlučio promijeniti svoje navike.

Danas tvrdi da nitko ne bi trebao proći kroz ono kroz što je on prošao i ne dopustiti da se zapuste do te mjere da postanu nezadovoljni svojim životima.

“Nakon pokušaja samoubojstva probudio sam se bez glavobolje i bolova, osjećao sam se loše jer još uvijek samo bio živ. No, nakon toga počeo sam razmišljati kako sam i jedina osoba koja to može promijeniti”, rekao je Mike i dodao kako je nakon toga započeo trenirati i u 18 mjeseci izgubio 114 kilograma.

Operacijom je skinuo višak kože na trbuhu i rukama, a nakon toga započeo je trenirati u teretani kako bi tijelo doveo u red. No, tvrdi kako se još uvijek povremeno zna počastiti brzom hranom i nekoliko piva za vikend.

Izvor: Index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: