Objavljeno: 13.12.2014 u 13:13 | Facebook, IT / Tech | Komentara:

OVO ĆE MNOGE OBRADOVATI: Evo šta će Facebook (možda) uvesti u 2015. godini!

Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg u četvrtak je otkrio kako u kompaniji ozbiljno razmišljaju o dodavanju “dislike” opcije.

facebook

“Da, još nismo sigurni što točno napraviti po tom pitanju koje je u svakom slučaju vrlo zanimljivo”, kazao je Zuckerberg, prenosi Business Insider.

Razlog zbog kojeg “dislike” dosad nije postojao na društvenoj mreži je posve jednostavan: u kompaniji smatraju da bi ta opcija mogla stvarati probleme među korisnicima te da bi neke korisnike dovela u nepovoljan položaj i pritom kod njih stvorila osjećaj srama.

No, Zuckerberg se složio kako bi ta opcija bila doista korisna kod objava koje se tiču tužnih događaja iz nečijeg života, kada je korisnicima zapravo neugodno kliknuti “like”.

Ipak, Zuckerberg navodi kako još ništa nije odlučeno te da u skoro vrijeme neće biti promjena na društvenoj mreži.

Izvor: Index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: