Objavljeno: 05.06.2018 u 11:25 | IT / Tech, Video, Zanimljivosti | Komentara:

GENIJALNA OPCIJA KOJU SKORO NIKO NE ZNA: Svaki dan koristite VAJBER, ali ovo sigurno niste primjetili (VIDEO)

Vajber je jedna od najpopularnijih aplikacija i svakodnevno je koristi na stotine miliona ljudi. Ali uprkos tome i dalje postoje mogućnosti relativno nepoznate široj onlajn zajednici.

viber

Mada već dugo postoji, sasvim je moguće da mnogi korisnici ne znaju za mogućnost sakrivanja poruka. Ukoliko sumnjate da neko povremeno uzima vaš telefon bez dozvole, možete se jednostavno zaštititi.

Kada vam stigne poruka od osobe koja je u opciji skriveni čet, imate informaciju da ste primili poruku, ali se njen sadržaj ne prikazuje na ekranu sve dok ne potražite skriveni čet u vašoj listi kontakata i ukucate tajni PIN.

To zapravo znači da vam aplikacija daje mogućnost da sakrijete ćaskanje koje poželite i da se ono ne pojavljuje u listi gdje se nalaze i sva ostala ćaskanja. Osim toga, ćaskanje nije samo skriveno, ono je zaključano PIN kombinacijom koju možete da osmislite sami.

Izvor: kolektiv.me

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: