Objavljeno: 23.12.2014 u 17:18 | IT / Tech, Video | Komentara:

Pogledajte šta se desi kad iPhone stavite u ključalu Coca-Colu

Jedna osoba koja očigledno ne zna šta će sa novcem, došla je na ideju da u proključalu Koka Kolu ubaci ovaj uređaj i vidi šta će se desiti.

Do sada je iPhone 6 upucan iz pištolja, mleven u blenderu, zamrznut tečnim azotom pa zatim udaren maljem, stavljen u mikrotalasnu i pečen unutar ćurke. Međutim, nismo imali prilike da vidimo šta se desi sa ovim telefonom kada se kuva u Koka Koli. Sada je i to rešeno, jer se na internetu pojavio video-snimak koji prikazuje upravo to.

Još jedna osoba koja očigledno ne zna šta će sa novcem, došla je na ideju da u proključalu Koka Kolu ubaci ovaj uređaj i vidi šta će se desiti. Kao što verovatno pretpostavljate, rezultat uopšte nije dobar.

Ključajuća tečnost puna šećera u potpunosti je istopila kućište, što je dovelo do toga da telefon eksplodira u roku od nekoliko minuta. Nakon što je iPhone 6 izvađen i ohlađen, i dalje se ispod crne materije slične katranu nazirao pređašnji izgled telefona, ali je on bio u potpunosti van funkcije.

Kako je ovaj proces izgledao možete pogledati u video snimku:

Izvor:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: