Objavljeno: 12.09.2016 u 15:00 | BiH, Crna Hronika | Komentara:

Zenica u žalosti: Filip Blažević izgubio bitku sa teškom bolešću!

Zeničanin Filip Blažević Fiki preminuo je sinoć nakon teške bolesti. Uprkos velikoj želji njegovih sugrađana koji su mjesecima skupljali novac u humanitarnim akcijama, Filipova bolest je bila jača od njega.

filip-b

Blažević je bolovao od akutne leukemije, a uz pomoć porodice, prijatelja i sugrađana imao je težak put ka ozdravljenju. Transplantacija i Filipov oporavak svima su ulijevali nadu da će jednog dana biti zdrav i sretan. Sve do sinoć. Na grupi podrške u kojoj su se organizovale akcije za Filipa, sinoć je porodica objavila da je Filip preminuo.

“Mili moji prijatelji u nevolji, naša neizmjerna ljubav Filipa nije uspjela zadržati uz nas. Filip je preminuo prije pola sata. U ime porodice beskrajno vam se zahvaljujem na svoj dobroti, molitvama, željama i ljubavi koje ste Filipu u tako neizrecivoj količini nesebično poklonili. I Filip se lavovski borio, učinio je sve što je bilo u njegovoj moći! Sve to ipak nije bilo dovoljno da ga zadržimo, jer postoji nešto više i veće čak i od toga! Ne znam zašto ljubav nije dovoljna! Ne znam zašto se dešava sve ovo što se dešava. Vjerujem da Filip sada zna. Vjerujem da je uz svu ljubav u sebi i svu našu ljubav sada negdje gdje zna“, stoji u poruci.

Više informacija, kao i vrijeme posljednjeg ispraćaja bit će poznato naknadno.

Izvor: klix.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: