Objavljeno: 12.09.2016 u 9:00 | Crna Hronika, Vijesti | Komentara:

ISKRVARIO NA SMRT: Višestrukom silovatelju zarila nož u grudi!

Darko K. (45) je stradao nakon što mu je djevojka zarila nož u grudi nakon svađe. Darko K. od ranije poznat policiji, kao višestruki silovatelj. U zagrebačkoj ulici Nova Ves, nešto prije 11 časova dogodilo se stravično ubistvo. Djevojka (21) zarila je nož u grudi Darku K., višestrukom silovatelju.

noz-krv

Djevojka je nakon ubistva vrištala sa prozora “Molim vas, zovite policiju! Mislim da je mrtav… Zarobio me je u stanu“, vikala je djevojka.

Prolaznici su odmah pozvali hitnu pomoć i policiju, ali Darku nije bilo spasa.

Komšije su u šoku zbog zločina koji se dogodio.

- Kad nije po zatvorima, Darko u tom stanu živi s roditeljima. Oni su uvijek bili njegovi zaštitnici i nalazili opravdanja za njegov promašeni život. Djevojka koja je bila na prozoru i govorila da je Darko možda mrtav i da je htio da je siluje nakon što ju je zaključao u stan, bila je prestravljena. Niko ne zna ko je ona, nije tu dolazila prije. Jedna komšinica je rekla da misli da je djevojka ‘prodavačica ljubavi’. Bila je intenzivno našminkana i veoma izazovno obučena, kao za noćni provod. Možda ju je Darko upoznao prethodno veče negdje u gradu ili ju je pozvao u stan na druženje pa je stvar izmakla kontroli. Onako šokirana, djevojka nas je pitala na kojem je kućnom broju i u kojoj ulici. Ako je istina to što je kroz prozor vikala, onda je prošla pravu agoniju i patnju. Jadna cura – rekla je za Jutarnji list jedna od stanarki zgrade.

Policija je privela djevojku i istraga je u toku.

Kako navode hrvatski mediji Darko K. je 1993. zbog trostrukog silovanja osuđen na sedam godina zatvora. Na uslovnu slobodu je pušten 2001. kada mu je ostalo dva mjeseca zatvora, ali nedugo nakon što je izašao iz zatvora, silovo je djevojku koju je pokupio na ulici. Za taj zločin osuđen na sedam godina zatvora. No, u proljeće 2006., samo dva mjeseca nakon uslovnog puštanja na slobodu, u parku Ribnjak silovao je 22-godišnju djevojku. Nju je upoznao u noćnom tramvaju i dogovorili su se da će otići do parka da prošetaju. Tamo ju je napao i silovao.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: