Objavljeno: 01.06.2017 u 21:44 | Lifestyle, Zanimljivosti | Komentara:

ŽENE LUDE ZA OVIM: Povećajte vašu ZADNJICU prirodno, bez odlaska na operaciju!

Nažalost, živimo u svijetu gdje sve više mladih žena žele biti vještačke i daju hrpe novaca na plastičnu hirurgiju. Ono što je vrlo često jeste ugrađivanje implantanata u zadnjicu.

nivea-zadnjica

Žene žele imati što izraženiju zadnjicu, a sve to zbog toga što im to mediji nameću. Nije sve u tome. Ne dozvolite sebi da postanete podložni tim štetnim uticajima. Normalno je da želite vitku figuru i da vam zadnjica što bolje izgeda, ali to vjerujte nam, možete postići i običnim čučnjevima i sličnim vježbama.

Osim toga, možete raditi i ovo. Prije spavanja, na zadnjicu kružnim pokretima nanesite neku kremu. Masirajte, dobro će vam doći. U tu kremu možete dodati vitamin E i omega-3 masne kiseline, ako već nisu u sastavu te kreme.

Naravno, preko obucite gaćice, a ujutru zadnjicu isperite vodom. Naveče opet uradite isto.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: