Objavljeno: 02.06.2017 u 7:41 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

Spiner djeluje kao bezopasna igračka: Ovom dječaku se zbog nje desila STRAŠNA STVAR!

Fidžet spiner je za kratko vrijeme postao najpopularnija igračka, a praktično nema djeteta koji ga nema. Manija je zahvatila i klince i odrasle, a sada se pokazalo da nije tako bezbijedan kao što se na prvu loptu čini.

spiner

Joheli Morelos vidjela je vijesti o djevojčici koja se umalo ugušila zbog djelića ove igračke koji joj je završio u ustima, pa je upozoravala svog sina Kejdena (5) da pazi šta radi.

- Pokazala sam mu slike i rekla mu da, šta god da radi, to nikako ne stavlja u usta – kaže ova 23-godišnja majka iz Oregona.

Upozorenje nije urodilo plodom i desilo se upravo to od čega je strahovala – progutao je djelić fidžet spinera i završio je u bolnici.

spiner-2

Joheli je odvela dijete u bolnicu, ali nisu mogli ništa da urade, pa su ga prebacili u bolnicu u Portlandu, gdje mu je djelić hirurški odstranjen.

- Nikada nisam bila tako uplašena. Dok sam gledala kako mu guraju cijev niz grlo, a on povraćao krv, mislila sam da će mi se srce slomiti – kaže ova majka i dodaje da je slike okačila na Fejsbuk kako bi upozorila druge rodtelje na opasnosti od ove igračke.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: