Objavljeno: 01.06.2017 u 19:22 | Lifestyle | Komentara:

Kupovala je odjeću u suzama, a onda je uvela OVU PROMJENU u svojoj rutini i tvrdi da zato danas ima TIJELO IZ SNOVA

Američka učiteljica Alisa Lusk tvrdi da je skinula skoro 25 kilograma tako što je počela da pije više vode. Prema njenim riječima, dnevno je pila i do četiri litra vode, što je dvostruko više od preporučenog unosa i dobila figuru iz snova.

Alisa Lusk (1)

Ova 27-godišnjakinja iz Misisipija imala je 90 kilograma u najtežoj fazi, a u to vrijeme nosila je veličinu 46. Kako kaže, nije mogla da ode da kupuje odjeću, a da to ne završi sa suzama.

Danas nosi veličinu 38 i ima 65 kilograma.

Alisa Lusk (2)

- Za godinu dana ugojila sam se skoro 30 kilograma jer sam jela brzu hranu i nisam uopšte vježbala. Sjećam se da sam išla u tržne centre i plakala jer sam bila nezadovoljna svojim izgledom – priznala je Alis.

Alisa Lusk (3)

Tada je odlučila da će promijeniti svoj život iz korijena.

- Počela sam više da šetam i pazim šta jedem. Nakon što sam skinula devet kilograma vjerila sam se i tad sam odlučila da izgubim još pet kilograma do vjenčanja. Promjenila sam stil života i počela da pijem skoro četiri litra vode dnevno, vježbajući pet do šest puta nedeljno”, rekla je dodajući da je izgubila mnogo više od planiranog.

Alisa Lusk (4)

Danas njen Instagram profil, na kojem dokumentuje napredak, prati 11,500 ljudi. Jedina cijena koju je platila zbog mršavljenja bio je njen društveni život, jer je prestala da izlazi kako bi izbjegla nezdravu hranu.

Alisa Lusk (5)

Onima koji tek žele da postignu ono što je postigla savjetuje da krenu s malim promjenama, najprije da počnu da piju više vode, a potom da prate unos kalorija i da vježbaju tri puta nedeljno.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: