Objavljeno: 03.07.2013 u 9:34 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

Pismo žalbe avio kompaniji koje će vas oduševiti

avion-pismoLoše iskustvo sa nekom avio kompanijom svakako nije smiješna stvar. Međutim, kada vaše pismo žalbe dobije odobravanje Ričarda Brensona, možete biti sigurni da će skrenuti pažnju mnogih.

Originalno objavljeno u aprilu 2013. godine i usmjereno ka LIAT-u, karipskoj avio kompaniji, ovo pismo žalbe dobilo je na pažnji nakon što ga je Ričard Brenson podijelio sa svojih 3 miliona prijatelja na Tviteru u junu.
„Kako da napišete pismo u kom se žalite – pročitajte ovo urnebesno pismo koje je napisao jedan iznerviran putnik“, napisao je Brenson.

Dragi LIAT-e,

samo bih želio da kažem da je jako obzirno to što svojim putnicima pružate tako detaljnu turu Kariba.

Većina drugih avio kompanija sa kojima sam letio jednostavno žele da me odvedu od tačke A do tačke B, i to prilično brzo. Bio sam zaintrigiran time što ste nam dozvolili da stanemo ne na jednom, već na šest veličanstvenih aerodroma. I ko još želi da sve vrijeme leti samo jednim avionom? Imali smo i priliku da ga mijenjamo svaki put kada bismo sletjeli.

Prilično sam uživao u degustaciji bezbjednosnih skenera na svakom od ovih aerodroma. Zaista mislim da je nečuveno mišljenje mnogih da su svi ti skeneri isti. S obzirom na to da sam imao priliku da me pipaju i brojni ostrvljani, već tada sam imao osjećaj da sam u toplom zagrljaju Kariba.

Takođe mi se sviđa što je to sve činjeno za vrijeme mog “ostrvskog vremena”, zato što zaista volim kada imam vremena da upijam atmosferu brojnih aerodromskih čekaonica. Kada je finalni dolazak u pitanju, ko još želi da se vozi trajektom poslije svog tog letenja. Drago mi je što je trajekt davno otišao prije našeg dolaska i to što su svi barovi i restorani prestali sa radom.

Zato, hvala vam, vi ste zaista prava avio kompanija Kariba.

P.S

Slobodno zadržite torbu, iovako mi se nikada nije sviđala.

Izvor: Cafe.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: