Objavljeno: 26.10.2017 u 11:59 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Okačila je selfi sa rođendana, ali svi gledaju u DJEVOJKU U POZADINI: ‘Šta se čudite, ovako se zabavljaju ODRASLE ŽENE?’

Selfi gdje u pozadini viri nešto što prijeti da vas obruka postao je više pravilo nego izuzetak. A ovaj selfi je baš, baš jeziv.

slika-kupatilo (1)

Ova djevojka je na Tviter postavila dva selfija – jedan klasičan a drugi nimalo uobičajen. Na tom drugom selfiju u pozadini možemo da vidimo i njenu drugaricu u ne baš reprezentativnom stanju.

Djevojka iza nje leži, i to sudeći po svemu bez donjeg veša. E sad, pitanje je da li je djevojka koja je postavila selfi vidjela šta se to nazire na slici i da li je to uradila namjerno. Prvo što su je pratioci pitali bilo je da li je djevojka uopšte živa, na šta je odgovorila potvrdno. A onda se ispostavilo i da je potpuno svjesna da bruka drugaricu.

slika-kupatilo (2)

- Šta je problem u tome što joj se vidi zadnjica? Svi imate zadnjice, šta se pravite fini? Ovako se odrasle djevojke zabavljaju, gledajte svoja posla – odbrusila je na kraju na, ako nas pitate, prilično opravdane kritike.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: