Objavljeno: 26.10.2017 u 12:09 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

ŠOK U MRTVAČNICI: Suprug tek preminule žene došao da je identifikuje, PA ZATEKAO PRIZOR KOJI ĆE GA PROGANJATI DOK JE ŽIV

Zbog oskvrnuća tijela u zatvoru je završio 27-godišnji medicinski tehničar Grover Makučapi iz bolivijskog glavnog grada La Paza.

FOTO: Ilustracija

FOTO: Ilustracija

On je uhapšen zbog seksualnog zlostavljanja preminule pacijentice, a na djelu ga je uhvatio suprug preminule koji ga je ga na mjestu događaja pretukao.

Nesretna 28-godišnjakinja preminula je od bolesti pluća samo sat vremena prije gnusnog čina pa je prebačena sa odjeljenja u bolničku mrtvačnicu. ‘Vidio sam što radi i udario sam ga. Imao je spuštene pantalone’, rekao je šokirani suprug preminule lokalnim novinama.

Medicinski tehničar branio se riječima kako nije bio pri sebi kada se sve to desilo, i da je bio u transu.

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: