Objavljeno: 26.10.2017 u 11:47 | Ostalo, Slike | Komentara:

Jelena Đoković na Instagramu podijelila snimak kako doji bebu pred 318.000 pratilaca (FOTO)

Jelena Đoković je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj doji svoju kćerkicu. Mlada mama je još jednom pokazala da je pravi primjer svim mladim ženama.

jelena-djokovic (1)

Ovim činom pružila je ogromnu podršku svim mamama koje se bore da dojenje u javnosti postane normalna stvar.

Nedavno istraživanje sprovedeno u Srbiji je pokazalo da u javnosti od Prvog svjetskog rata do prije tridesetak godina nema objavljene ni jedne fotografije majke koja doji, kao da one nikada i nisu fotografisane!

jelena-djokovic (2)

Brojne poznate ličnosti u Srbiji, a pritom su mame, se zalažu da se ovakva slika Srbije promijeni pa na svojim profilima objavljuju slike kako doje svoju djecu u javnosti.

Osim Jelene to su učinile glumica Tamara Dragičević i manekenka Bojana Barović, koje se takođe zalažu za dojenje u javnosti postane svakodnevnica.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: