Objavljeno: 04.07.2017 u 12:23 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Izgubila je oca: Jutro nakon njegove smrti probudila se sa OVAKVIM tijelom! (FOTO)

Đorđija Lanuca imala je samo 13 godina kada je izgubila oca. Bio je to težak udarac za nju, a jutro nakon njegove smrti, donijeo je još jedna veliki šok.

Foto: Barcroft Media

Foto: Barcroft Media

Kada se probudila, na svom tijelu je ugledala fleke i njima je cijela površina njenog tijela bila pokrivena. Đorđija je zbog stresa i tuge koju je doživjela oboljela od najtežeg oblika psorijaze koji je čak 10 puta agresivniji od onog “običnog”.

Foto: Barcroft Media

Foto: Barcroft Media

Zbog fleka na tijelu trpjela je strašno maltretiranje vršnjaka, a dječaci joj nisu prilazi zbog straha da ih ne zarazi. Đorđija koja danas ima 25 godina, naučila je da bolest drži pod kontrolom i da živi sa njom,.

Foto: Barcroft Media

Foto: Barcroft Media

Više se ne stidi svoje kože. Služi za primjer drugima koji se bore sa sličnim zdravstvenim problemima kako da budu jači od prepreka.

Foto: Barcroft Media

Foto: Barcroft Media

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: