Objavljeno: 04.07.2017 u 11:19 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Majka je uključila mobilni telefon svog pokojnog sina i otkrila strašnu istinu! (VIDEO)

Treba obratiti pažnju da li su djeca bezbjedna kao što nam se čini…

djecak-samoubistvo

Ejmi Brigs je imala dovoljno razloga da bude ponosna na svog 16-godišnjeg sina, Daniela, koji je bio inteligentan, pažljiv momak koji je volio da provodi vrijeme pronalaženju životinja u šumi, a u slobodno vrijeme je pomagao komšijama. Danijel je imao sanjao i imao velike planove.

Nažalost, tinejdžer je oduzeo sebi život …

Ovaj dječak definitivno nije odgovarao svojim vršnjacima u školi, pa su počeli da ga maltretiraju.

Iako na je prvi pogled izgledalo da je verbalno nasilje, stvari su se vremenom pogoršale i doblie dramatičan preokret, dječak je bio ismijavan, gađali su ga smećem, tukli i ponižavali.

Roditelji su više puta intervenisala u školi, iako se situacija nije poboljšala. Posljednja kap koja je prelila čašu bio je jedan SMS, u kome su mu doslovce napisali ,,učini uslugi svijetu i ubij se. “ Danijel više nije mogao da podnese pritisak i zbog toga je izvršio samoubistvo.

Otkriće ove tekstualne poruke na telefonu pokazalo je njegovoj majci, koliko okrutno ponašanje je trpio i kako se on borio da to sakrije od svih.

,,Ako znate da neko trpi nasilje a ništa ne preduzimate, podjednako ste krivi kao i oni koji to čine!” kaže Danijelova majka kroz suze.

Podijelite ovo na Fejsbuku kako bismo zajedno podigli svijest o nasilju u školama, dok ne bude kasno!

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: