Objavljeno: 04.07.2017 u 12:51 | Slike, Zabava | Komentara:

‘JE** SE MENI’: Nesvakidašnji prizor u HRT-ovom prilogu zapalio društvene mreže, svi šeraju ovu fotografiju

Neobičan naziv jedne brodice koja plovi našim vodama privukao je pozornost hrvatskih novinara, no novinarka pred brodicom takvog naziva kadar je koji se brzinom munje širi Facebookom.

brodica

Televizijski kadar iz jučerašnje emisije “More” Hrvatske televizije danas je zapalio internet. Naime, prvo je HRT-ovoj morskoj ekipi za oko zapela brodica neobičnog naziva pa su o njoj odlučili napraviti prilog.

Riječ je o brodici u vlasništvu jednog Hrvata koji inače živi u Sjedinjenim Državama te ljeti dolazi u rodni kraj i veliki je navijač Hajduka.

No, koliko je njegova priča zapela za oko novinarima, toliko je njihov kadar zapeo za oko brojnim posjetiteljima društvenih mreža koji su ga danas objavili na Facebooku uz komentar: ” Samo laganini”.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: